اولین رویداد استارتاپی مبلمان و دکوراسیون با ارائه گروه های برگزیده برای فعالان صنعت مبلمان و فراهم شدن فرصت جذب سرمایه گذار برای کسب و کارهای نوپا، خلاقانه و دانش بنیان در این صنعت به پایان رسید.

اولین رویداد استارتاپی مبلمان و دکوراسیون 15 تا 18 مرداد و در مجموعه رویدادهای ترویجی بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی مبل منزل در سالن نوآوری، فناوری و صادرات برگزار شد و در شب 18 مرداد ماه با ارائه نفرات برتر در اختتامیه این نمایشگاه به کار خود در این مرحله پایان داد.

در این رویداد استارتاپی که با حمایت خوگر برگزار شد؛ 50 شرکت کننده از فعالان و علاقهمندان به حوزههای آیتی، معماری، طراحی داخلی، طراحی صنعتی، دیزاین و گرافیک همچنین صنعت مبلمان حضور داشتند. در آغاز برگزاری این رویداد «امیر اسفندیاری» همبنیانگذار و مدیرعامل خوگر -اولین پلتفرم فروش آنلاین مبلمان- نیازها و ظرفیت های کار آنلاین در حوزه مبلمان را در 10 محور تبیین کرد تا شرکت کنندگان با دیدی وسیعتر به ارائه ایدههای خود بپردازند. شبیه سازی تکنولوژی محور تجربه مبلمان، ایجاد ارزش افزوده، هوش مصنوعی، جستجوی لذت بخش و هوشمندانه، بیگ دیتا و گیمیفیکیشن از جمله این محورها بودند.

پس از سخنرانی امیر اسفندیاری فرآیند معرفی ایده ها آغاز شد و شرکت کنندگان پس از ارائه ایدههای کسب و کاری خود در یک دقیقه به رای گیری از بین آرا پرداختند. از میان 22 ایده مطرح شده ایدههایی با عناوین «نزدیکه»، «طراحی برای حل مشکل»، «خودکفایی»، «هایلایت» ، «رنتال»، «ایزی هوم»، «پالت پلاس» و «هندینو» -که اکثرا با محوریت ایجاد پلتفرم اینترنتی برای فروش یا اجاره محصولات و همچنین برای برقراری ارتباط بین طراحان، تولیدکنندگان و مصرف کنندگان نهایی مطرح شده بودند- به عنوان ایدههای برتر شناخته شدند. در نهایت شرکت کنندگان با قرارگیری در گروه های ایده های منتخب به توسعه ایدهها و تکمیل بوم ناب کسب و کار خود پرداختند. شرکت در پنل « نوآوری در صنعت مبلمان» از دیگر برنامههای این رویداد در روز اول بود.

شرکت کنندگان در ادامه در سه روز متوالی در مجموعه کارگاهها و کلاسهای آموزشی از جمله بوم ناب، اعتبار سنجی، کمینه محصول قابل ارائه شرکت کردند و با برگزاری جلسات طوفان فکری، مصاحبهها و ارزیابی ها از آموزش و مشاوره مدرسان، منتورها و راهبرهای متخصص بهره بردند.

در روز پایانی رویداد شرکت کنندگان به ارائه نهایی ایدههای استارتاپی خود برای داوران پرداختند. مهدی جبراییلی مدیرعامل هلدینگ گلدن لاین و از کارآفرینان برتر کشور، هایده سعیدی همبنیانگذار خوگر، سروش مودب مدیرعامل کلینیک کارآفرینی ایران و مرتضی دانش مدیر مرکز کارآفرینی طرفه نگار داوران این رویداد بودند. از نکات جالب این رویداد حضور تیم «نادیکو» از استان سمنان بود. اعضای این گروه دو روز اول رویداد را به صورت آنلاین و به وسیله فیلمها و پوششهای زنده رویداد در شبکههای اجتماعی دنبال کرده بودند و تنها در روز داوری حاضر شدند. پس از ارائه ایدهها و برگزاری جلسه داوری، نفرات برگزیده اعلام شدند.
«نادیکو» با ایده ایجاد یک بستر شناسایی مقایسه و انتخاب هوشمند عناصر دکوراتیو مبلمان با روشهای رفتارشناختی و فرآیندهای دادهکاوی توانست رتبه سوم را از آن خود کند. «پالت پلاس» که بر رنگ در طراحی داخلی تمرکز داشت، با ایده انتخاب پالت رنگی مناسب برای دکوراسیون و با تمرکز بر روی نقش رنگ در معماری ایرانی حائز رتبه دوم شد. اما ایده برتر این رویداد از آن طراحانی بود که به ایجاد پلتفرمی برای ارتباط متقابل طراحان و تولیدکنندگان مبلمان پرداخته بودند و تلاش کرده بودند با ریشهیابی عدم تمایل تولیدکنندگان به استفاده از آثار طراحان داخلی این مشکل را با یک کسب و کار استارتاپی حل کنند. همچنین از گروه «نزدیکه» به عنوان گروه برتر در همکاری گروهی و از گروه «هندینو» به دلیل توجه به «مسئولیت اجتماعی» تقدیر شد.

این رویداد در روز سوم با معرفی و تقدیر از نفرات برگزیده به پایان رسید و علاوه بر جوایزی که خوگر به هر سه تیم اهدا کرد، داوران، منتورها و اتحادیه صنفی درودگران و مبلسازان تهران قول مساعدت و همکاری و سرمایهگذاری روی برخی از ایدهها را دادند. البته که سه گروه برگزیده در اختتامیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی مبل منزل که شامگاه هجدهم مرداد برگزار شد، در فرصتی برای جذب سرمایه گذاری مجددا به ارائه ایدههای خود برای حدود پانصدنفر از فعالان صنعت مبلمان پرداختند.

گفتنی است در مراسم اختتامیه بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی مبل منزل که به اهدای جوایز برگزیدگان جشنواره جایزه مبلمان برتر اختصاص داشت، «خوگر» تندیس زرین و لوح افتخار را در رسته استارتاپها از آن خود کرد.
بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی مبل منزل که از 15 تا 18 مرداد در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی برپا بود با این مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.