مبلغ کل سبد خرید

0 تومان

سبد خرید شما خالی است یا موجودی محصول مورد نظر شما به اتمام رسیده است

مشاهده سبد خرید
فیلتر کردن
0
افرادی که این مطلب را پسندیده اند.

هیچ کاربری این مورد را نپسندیده است
لطفا به این مطلب امتیاز دهید:

مرکز رشد شاد نام ساختمانی است که شرکتدکوراسیون داخلی Crossboundaries به تازگی بازسازی آن را به اتمام رسانده است.این ساختمان مدور بتنی در شهر Zhengzhou  چین قرار گرفته و حدود 10 سال پیش بنا نهاده شده است.

تیم طراحی شرکت دکوراسیون داخلی این ساختمان متروکه را به فضای تفریحی و سرگرم کننده به همراه یک مهدکودک تبدیل کرده است.در نمای ساختمان طنابهای سبک وزنی وجود دارد که با فواصلی معین ازسقف  به کف وصل شده اند.این طنابها به صورت مورب نصب و لایه بندی شده اند.این دیزاین  علاوه بر اینکه جلوی نور طبیعی را نگرفته است حس صلبیت را در نمای ساختمان کاهش داده و به غنای ساختمان افزوده است.به علاوه جهت سهولت در جهت گیری در رنگ این طنابها از پالت رنگی مشابه دیزاین داخلی استفاده شده است.

شرکت دکوراسیون داخلی

سالن بزرگ و منحصربه فردی در این ساختمان وجود دارد که جهت استفاده از امکاناتی که جز استانداردهای آموزشی کشور چین است طراحی شده است.امکان دسترسی به فضای این ساختمان از طریق ورودی های متعددی فراهم شده است. زمانیکه کودکان  از طریق طبقه ی همکف وارد فضای لابی ساختمان می شوند از طریق فریم های مختلف بازی و مغازه های خرده فروشی گوناگون مورد استقبال قرار می گیرند و هیجان زده خواهند شد.در دهلیز مرکزی این ساختمان یک استخر با شکلی فانتزی قرار گرفته است.
شرکت دکوراسیون داخلی

طبقه ی دوم به مکانهایی برای مطالعه ، موسیقی ، هنر، جغرافیا و ... اختصاص داده شده که بدون استفاده از پارتیشن و بصورتی شناور در کنار هم قرار گرفته اند.این نوع طراحی یادآور ارتباط بین علوم و فعالیتهای مختلف با یکدیگر است.طراحی فضاهای آموزشی با پلان‌هایی که در آن فضا‌ها به صورت باز و بزرگ دیده می‌شوند و حداقل کوچک سازی و محدود کردن در آن اتفاق می‌افتد افراد را به یادگیری و تعامل بیشتر با یکدیگر تشویق می کند . در مورد این ایده نوین طراحی می توان گفت که طراحی در فرم پلان آزاد ر‌هایی از هر نوع محدودیت در انقباض و انبساط افقی پلان و امکان ایجاد یک ساختار، با ارزش برابر در تمام محیط است.و در نهایت طراحی فرم پلان باز با فضاهای یادگیری بیشتر و نیز افلاک نما و خانه ی سبز در طبقه ی سوم و در نهایت با جاده ی سلامتی و زمین بازی در پشت بام خاتمه می یابد.
شرکت دکوراسیون داخلی

در دکوراسیون داخلی این ساختمان از رنگهای شاد و زنده جهت تشویق کودکان و تحریک آنها به یادگیری علوم مختلف استفاده شده است.یکی از بخشهای متمایز در این پروژه 5 لوله است که برای ایجاد مسیرهای اضافه به ساختمان الحاق شده است.این لوله های رنگی ساختمان را در زوایای مختلفی قطع کرده اند و درست مانند تونل های زیرزمینی هستند.این لوله ها در طبقات مختلف یکدیگر را نیز قطع کرده و کودکان را در دسترسی به فضاهای مختلف یاری می کنند.
شرکت دکوراسیون داخلی


شرکت دکوراسیون داخلی


شرکت دکوراسیون داخلی


شرکت دکوراسیون داخلی


شرکت دکوراسیون داخلی


شرکت دکوراسیون داخلی


شرکت دکوراسیون داخلی

کلیه حقوق این مطلب متعلق بهخوگر است
avatar

امتیاز شما

 سوالی دارید!؟ 021-61925

khooger
telegram