با توجه به نوسانات اخیر بازار، خواهشمند است قبل از نهایی نمودن سفارش ، موجودی و مبلغ نهایی سفارش خود را از طریق راه های ارتباطی خوگر استعلام کنید.
x

مبلغ کل سبد خرید

0 تومان

سبد خرید شما خالی است

مشاهده سبد خرید
فیلتر کردن
0
افرادی که این مطلب را پسندیده اند.

هیچ کاربری این مورد را نپسندیده است
لطفا به این مطلب امتیاز دهید:
این مجموعه در شهر Chasseneuil-du-Poitou برای برگزاری جشن ها و رویداد های فرهنگی در طرح توسعه مجدد حول ایستگاه راه آهن ایجاد شده است.این مجموعه در قسمت جنوبی خود دسترسی آسانی را برای امکانات پذیرایی و کافی شاپ فراهم کرده است.پارکینگ هم در قسمت جنوبی مجموعه تعبیه شده است. ورودی عمومی مجموعه در قسمت جنوب غربی آن قرار دارد با حیاطی سرپوشیده با عملکردی به عنوان میدانی برای جشن ها که مجهز به نیمکت برای صحبت کردن یا ملاقات است.
دفتر معماری King Kong مرکز La Quintaine را طراحی کرد که این مجموعه فضایی چند منظوره به منظور میزبانی جشن ها و رویداد های فرهنگی در شهر است که با توجه به طراحی زیبای آن مورد توجه گردشگران و بازدید کنندگان قرار گرفته است .سقف بتنی این مرکز به صورت شیب دار طراحی شده است که به شکل سایبانی برای قسمت حیاط ورودی آن در نظر گرفته شده است.ساختمان درجهتی قرارگرفته است که ازورود سر و صدای صاحبان املاک جنوبی جلوگیری به عمل آید.در حالی که در قسمت شمالی با یک فضای سبز عمومی جدید در ارتباط است. طراح این پروژه گفت:ما سعی بر ایجاد فضایی باز و دلنشین رو به باغ های اطراف داشتیم.نیاز های صوتی و فنی مورد نیاز برای این ساختمان ما را بر آن داشت که سیستم با دقت بالا و مقرون به صرفه ای را طراحی کنیم.
طراحی مرکز فرهنگی توسط King Kong architects در شهری زیبا در فرانسه

طراحی مرکز فرهنگی توسط King Kong architects در شهری زیبا در فرانسه

حجم اصلی ساختمان از بتن تشکیل شده است و یک ورودی در قسمت شمال غربی تعبیه شده است.انتخاب بتن به عنوان مصالح این مجموعه به دلیل مقرون به صرفه بودن و ویژگی های انتقال حرارتی و صوتی آن است. معماران این کار گفتند:بتن سنگین یکی از مصالح مورد علاقه ما برای طراحی پروژه ها است.علاوه بر ویژگی های خاص بتن به دلیل آکوستیک بودن ، کیفیت زیبایی شناسانه این ماده نیز باعث شد تا ازآن استفاده کنیم.ترکیب شیشه و بتن با طراحی ساده روابط مکانی منحصر به فردی بین داخل و خارج ساختمان ایجاد می کند و ترکیب شیشه با بتن مانع از این می شود که حجم کلی بنا به صورت حجمی صلب به نظر برسد و یا این روش ارتباط داخل مجموعه با خارج از آن حفظ می شود. سالن انتظار بزرگ این مجموعه رو به سمت فضای عمومی و باغ قرار گرفته است.این فضا دو ارتفاع مختلف و محلی برای نشستن دارد. حیاط این مجموعه شامل گیاهانی در مقابل بخش ورودی است که باعث ورود نور بیشتری به فضای داخل مجموعه می شود و حس گسترش طبیعت به داخل مجموعه را القا می کند.راهرویی در امتداد یک سمت از حیاط به قسمت سرویس بهداشتی و منطقه ای برای پذیرایی می رسد.
طراحی مرکز فرهنگی توسط King Kong architects در شهری زیبا در فرانسه

طراحی مرکز فرهنگی توسط King Kong architects در شهری زیبا در فرانسه

طراحی مرکز فرهنگی توسط King Kong architects در شهری زیبا در فرانسه

برای سالن پذیرایی دسترسی آسانی پیش بینی شده است.این سالن دو عملکرد دارد که عبارتند از جشن ها و رویداد های فرهنگی.هرکدام از این عملکرد ها با نیازهای خاص خود طراحی می شوند و در برخی موارد نیازهای متناقضی دارند.زمانی که سالن عملکرد رویدادهای فرهنگی و هنرهای نمایشی دارد از آن در امتداد شرقی غربی استفاده می شود و زمانی که به عنوان سالن مهمانی و جشن مورد نیاز است در امتداد محور شمال به جنوب از آن استفاده می شود.نصب پارتیشنی آکوستیک تغییر طرح بندی سالن را بسیار آسان کرده است. معماران: atelier d’architecture King Kong موقعیت:Chasseneuil-du-Poitou, France مساحت:1381 متر مربع منبع: http://www.dezeen.com http://www.archdaily.com
طراحی مرکز فرهنگی توسط King Kong architects در شهری زیبا در فرانسه

طراحی مرکز فرهنگی توسط King Kong architects در شهری زیبا در فرانسه

کلیه حقوق این مطلب متعلق بهخوگر است
avatar

امتیاز شما

کیارش رضایتی

کیارش رضایتی

۲۵ مرداد ۱۳۹۴ ۱۳:۱۴
این نظر مفید بود؟
بلی خیر (0)
به نظر فضای خیلی دلچسبی برای کار فرهنگی هست و بهتره اماکن فرهنگی ما هم ازین طرح ها الگو برداری کنند تا بهتر بشه تو این فضاها به کار فرهنگی پرداخت.

 سوالی دارید!؟ 021-61098

khooger
telegram