با توجه به بروز شدن قیمت کالاها در سال جدید، لطفا پیش از تکمیل سفارش، قیمت نهایی را از کارشناسان خوگر استعلام بگیرید. شماره تماس: 61098
x

مبلغ کل سبد خرید

0 تومان

سبد خرید شما خالی است یا موجودی محصول مورد نظر شما به اتمام رسیده است

مشاهده سبد خرید
فیلتر کردن
0
افرادی که این مطلب را پسندیده اند.

هیچ کاربری این مورد را نپسندیده است
لطفا به این مطلب امتیاز دهید:

تصاویر زیر مربوط به یک فضای کاری خلاقانه است که توسط طراح بلژیکی به نامJonas Van طراحی شده و در دوسالانه ی طراحی داخلی در سال 2016 در کورتریک بلژیک در معرض دید عموم  قرار گرفته است.

این پروژه بازتاب دید طراح نسبت به دفاتر کاری است . وی با ساختارشکنی در این پروژه فضایی متفاوت برای برگزاری جلسات ایجاد نموده است.هدف وی از ساخت این سازه استفاده از حداکثر فضا با تغییر در نوع نشستن و تشویق کاربران به تعامل با ساختار و یکدیگر است. این سازه به گونه ای طراحی شده که از آن می توان در فضاهای کوچک و بزرگ استفاده کرد .

طراحی یک فضای کاری متفاوت

کاربران می توانند از این سازه بالا بروند ، روی نیمکتهای آن استراحت کنند ، لم دهند و به گفتگو با یکدیگر بپردازند. این سازه با الهام از جنگلهای استوایی ساخته شده و در ساخت آن از فولاد لاک الکل زده شده استفاده شده است.طراح این اثر در توصیف آن می گوید: همانگونه که در جنگل می توان از هوایی آزاد و از نوری که از میان شاخ و برگ درختان عبور می کند لذت برد ، با استفاده از این سازه نیز می توان لذتی مشابه را در فضایی کاری تجربه کرد . نور در هر نیمکت به دلیل زوایا و توری ها به شکلی متفاوت دریافت شده و در ضمن سایه روشن های زیبایی ایجاد می نماید.

طراحی یک فضای کاری متفاوت


طراحی یک فضای کاری متفاوت


طراحی یک فضای کاری متفاوت


طراحی یک فضای کاری متفاوت


طراحی یک فضای کاری متفاوت


طراحی یک فضای کاری متفاوت


طراحی یک فضای کاری متفاوت

کلیه حقوق این مطلب متعلق بهخوگر است
avatar

امتیاز شما

 سوالی دارید!؟ 021-61098

khooger
telegram